“Implicare, talent și profesionalism! Recomand cu încredere! Cu ajutorul lor am avut nunta mult visată!”
Alida & Ovidiu

“Mi-au fost depășite așteptările, muzica a fost perfectă, profesionalismul se vede de la prima întâlnire, iar recomandările primite până la data nunții, ne-au ajutat mult în planificarea evenimentului. Voi cita un nuntaș : “La un moment dat nu mai era loc pe ring, așa ceva nu am mai vazut..” Cu asta cred ca am spus tot :)”
Laura & Cristian

“Colaborarea cu echipa Electrosonor a fost perfectă! Cristi a fost super implicat, a știut să se muleze pe stilul nostru, dar și să pună muzica încât să aducă toate genurile de oameni pe ring. Prin muzică a reușit să scoată în evidență toate momentele cheie ale evenimentului. În plus, ne-a ajutat enorm cu planificarea. Suntem foarte încântați și-l recomandăm cu căldură 🙂 “
Oana & Cătălin

“Cea mai bună alegere ce o puteam face :D”
Alexandra & Flaviu

“O echipă minunată, dedicată în totalitate evenimentelor la care participă și pe care poți conta în orice clipă.”
Casandra & Alastair

“Ne-am simțit bine alături de Cristian la nunta noastră. A fost dj-ul potrivit. Il recomandăm cu căldura.”
Alexandra & Vlad

“Ne-a plăcut mult de Cristi, s-a comportat într-un mod profesionist și calitatea serviciilor furnizate au fost conform așteptărilor. Nunta noastră a strălucit prin eleganța dar în același timp a oferit momente de distracție pentru invitații noștri. Cristi ne-a ajutat să realizăm acest obiectiv.”
Irina & Marius

“A fost o plăcere să colaborăm și aș mai apela cu drag la serviciile lor!”
Cristina & Lucian

“Electrosonor” ne-a ajutat mult în pregătirea muzicală a evenimentului. A fost foarte potrivit pentru miri ce au dorit sa fie implicați în nuntă și să iși lase amprenta personală și asupra muzicii. Ne-a plăcut colaborarea”
Ligia & Sorin

“Mi-a plăcut foarte mult ajutorul acordat de către DJ, deoarece a fost un foarte bun consilier de nuntă, care ne-a surprins cu interesul și promptitudinea acordate în organizarea nunții noastre. Recomand cu încredere echipa Electrosonor. Mulțumim pentru contribuția activă în reușita evenimentului nostru!”
Bianca & Emanuel

“Oameni buni cu ceva ce multi nu au: finețe si simț.”
Anca & Cristian

  • Te rog adaugă un testimonial pentru Echipa Electrosonor!

  •  

Diana & Caylen

„Mulțumim pentru o zi și o noapte superba!”

Victoria & Paul

“Mulțumim mult pentru că datorită vouă am avut o atmosferă incredibil de frumoasă. Ați reușit să intrați în poveste foarte lin, v-ați adaptat rapid, iar muzica a uns pe suflet toate generațiile.“

Cum creez playlist-ul perfect pentru nunta mea?

Muzica din cadrul nuntii reprezinta unul dintre elementele principale in crearea unei atmosfere perfecte: starneste emotii, creeaza amintiri, dar, in acelasi timp, declanseaza distractia.

In cazul pasionatilor de muzica, alegerea playlist-ului poate reprezenta una dintre cele mai placute activitati in procesul de organizare al nuntii, insa poate fi si o adevarata provocare.

Cum impacam o diversitate atat de mare de invitati: prieteni, familie, colegi, pastrand in acelasi timp piesele dragi in playlist? Asemanator unui soundtrack de film, melodia potrivita la momentul potrivit poate crea o atmosfera aparte in cadrul evenimentului. Reprezentantii Electrosonor ne ofera cateva sfaturi pentru alegerea playlistului, dar si a melodiilor care vor marca cele mai importante momente ale nuntii.

Citeste mai departe pe Wedding box.